Vi utför godstransporter kors och tvärs över vårt land plus lite till!
Det vi är allra bäst på är att transportera alla olika typer av gods och att det kommer fram på utsatt tid och plats. Vi och våra samarbetspartners kör dagligen över landet och korsar även gränser till andra delar av Norden.

Våra åkare är vana chaufförer med rätt utbildning och god kännedom på destinationer vi kör till.
Vi och våra samarbetspartners kör dagligen över hela landet samt övriga Norden.

Godstransport & Bud

Vi transporterar allt möjligt, stort som smått och ömtåligt som skrymmande. Våra distributionsbilar kör frekvent och vi sätter stort värde på att allt ska komma fram i tid, även när det är brådskande.

LBC Lokalt

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom hela Sverige. Vi  kan utöver transport hjälpa dig med allt ifrån lastning, lagerhållning till vägbyggen och renhållning. Kontakta oss med det du vill ha hjälp med så ser vi till att hitta den bästa lösningen.

Lagerhotell

Vår totala lageryta i Svenljunga och Ambjörnarp är på 16 000 kvm i lager samt uppställningsytor. Ring oss gällande lager- Vi har ledig yta att erbjuda våra kunder.

Specialtransporter

Med lång erfarenhet av olika former av specialtransporter och stor kompetens i alla led, från planering till utförande kan vi garantera säkra och effektiva transportlösningar. Oavsett om lasten är hög, tung, bred eller lång.  Vi hjälper dig med all dokumenthantering som exempelvis dispenser och olika tillstånd samt följebilar och vägtransportledare.

Norgetransporter

Vi erbjuder dagliga transporter till Norge. Vi tar även hand om din tullhantering. Du får hjälp med administration inom tull och skatteimport och personlig service dygnet runt. Ta det lugnt, när du bokat ett transportuppdrag så löser vi resten.